strax över en vecka med S3

Jag har dragit lite på den här posten. För det känns lite fel att som medlem i en testpanel bara rosa en produkt. Jag har alltså febrilt försökt hitta något jag stör mig på, och ifall det är något så är det att telefonen är för stor att hålla i när man pratar i den utan att använda hands free.

Då jag väldigt sällan pratar i telefonen, speciellt utan handsfree så ser jag inte det som ett problem. Skärmen är fantastisk och har en fantastisk skärpa, apparna flyter bra och mina 35 minuter till skolan försvinner snabbt då jag till största delen spenderar tiden med att lyssna på någon podcast, snacka med folk över facebook. Kameran verkar också fungera bra, och med bara något klick så kan man ladda upp sina skrytbilder på facebook (för det vet vi alla, att när vi laddar upp en bild av vad vi äter, eller vad vi gör så är det med en underton av skryt).

Jag har också fått ihop telefonen till att se ut på ett sätt som jag trivs bättre med än grundutförandet, och jag har laddat ner ubuntu one som är en dropboxliknande tjänst från cannonical (samma bolag som gör gnu/linux operativsystemet ubuntu).

 

Programmen jag använder mest

Programmen jag använder mest för tillfället. Jupiterbroadcasting är ett podcastnätverk som har nya shower nästan varje vecka och appen är skapad utav en i deras community. Där lyssnar jag på saker som TechSnap, Scibyte, Unfilter och Linux Action Show. Shower med en spännvidd från politik till teknologi och vetenskap.

Har även använt blogger på min tidigare androidtelefon, då med ett lätt irriterande resultat, men med den här skärmen så känns det som en fröjd att uppdatera min privata blogg med saker jag stör mig på just för tillfället.