Första intrycket

Det första jag lägger märke till när jag öppnar lådan är skärmen. Den är stor! och då menar jag grymt stor. Några centimeret extra ger många nya intryck när man går från en iPhone 4 till Galaxy S3. Jag säger inte att det är en dålig grej att man valt att göra skärmen så stor som den är, men det är upp till dig vad som passar dig och ditt intresse och inte vad jag tycker i den frågan. För min del, lite för stor.

Väl på, är skärmen helt ok i övrigt. Pricksäker vad gäller pekandet och snabb gällande kommandon. Pixeltäthet som liknar Apples senaste telefoner men den når inte riktigt dit. Kanske återkommer i den frågan. Av någon anledning känns den plastig i min hand, även om jag inte vill säga så. Lätt, tunn och snygg men ger inget allvarligt intryck väl i handen. Mer som en leksak kanske?. Kan man säga så? Att skärmen inte slocknar så länge man tittar på den är ett plus och en ganska cool funktion, men inte användbart för min del. Jag anser mig vara såpass läskunnig att jag faktiskt hinner bläddra på skärmen innan den slockar och därav faller också idén för min del.

Oh well, efter att ha testat den i några veckor nu har jag fortfarande inte vant mig riktigt vid skärmstorleken. Det stora problemet som jag ser det, är det faktum att jag inte kan använta telefonen med en hand. Blir ganska frustrerande efter ett tag. 

Skall uppdatera telefonen till Jelly Bean 4.1.1, som ser ut att vara den senaste uppdateringen till telefonen. Gör ett inlägg lite senare om hur det gick att uppdatera, samt lite om skillnaden i operativsystemen som jag lägger märke till. Kanske redan senare ikväll. Kommer självklart lägga upp bilder och videoklipp och blogga om användningsområderna i kameran också.

Jag vill verkligen tycka om den här telefonen. Vi får se fram mot sluttampen hur min åsikt är då. Som ni märker så är min åsikt just nu ganska svajig.