Inlägg 3

Denna vecka kom programuppdatering till Android 4.1 (Jelly Bean). Det som jag först märkte efter att jag uppdaterat telefonen var att utseendet på mapparna ändrats Det är säkert en vanesak men jag tycker det ser mera ostrukturerad ut när alla symboler för programmen i mapparna ligger ovanpå varandra. Jag tycker det är svårare att se vad som ligger i mapparna.

Sedan har även något som heter Google Now också tillkommit. Denna funktion ska kunna underlätta ens vardag om man ska tro den. Jag har inte hunnit testa den änne men återkommer med rapport.

Jag är mer än nöjd med batteritiden. En natts laddning räcker till mina dagsbehov. Jag lyssnar på radio och Spotify till och från jobbet. Jag läser även mail och surfar lite till under dagen. På kvällen har jag även läst e-böcker på mobilen. Jag tycker att skärmen gott och väl räcker till. Jag har tidigare läst mycket e-böcker på ipad men fördrar nog att läsa dem på mobilen. Det händer även att jag passar på att se något program från en playkanal. Efter att Angry Birds StarWars släpptes i veckan är även sonen på 7,5 år användare av min telefon på kvällarna.Skärmen svarar snabbt på när man trycker på den och spelet flyter på bra. Jag tycler inte att det hackar något alls utan spelupplevelsen blir kanon.

Något jag glömt i tidigare inlägg är att laddaren har en micro-usb-kontakt. Eftersom jag tidigare haft en HTC Desire som även den har micro-usb har jag redan extra laddare och laddkabel till bilen. Hoppas att det kan bli standard på ALLA mobiltelefoner på sikt.

Att föra över bilder till datorn går också mycket smidigt. Filsystemet är enkelt uppbyggt så det var lätt att hitta bilderna som jag ville kopiera till datorn.