4 veckor med Samsung Galaxy SIII

Ja, vad säger man. Det känns verkligen som att tiden sprungit iväg, och att man var lite väl trögstartad. Telefonen har iaf sedan jag fått mitt telefonkort från tele2 gått varm och även om mitt första intryck av telefonen var riktigt bra, så har telefonen också växt på mig. Jag klagade ju initialt på storleken, den kändes lite väl stor, även om jag såg fördelar med det också.

Storleken var helt klart en vanesak och min gamla HTC Wildfire känns nu som en väldigt liten telefon just på grund av jämförelsen. Något jag som jag tror jag kommer ha svårt att vänja mig av vid är hur enkelt allt surfande blivit just på grund av skärmstorleken. Även sidor utan en dedikerad mobilversion känns helt klart greppbara, och jag har i mitt surfande haft en väldigt skön avsaknad av frustration.

Jag var inlemmad i team social, vilket är rimligt. Mycket av mitt sociala liv spenderar jag på internet, då främst facebook och irc och tack vare google play butiken så var det enkelt att få tag på bra appar för ändamålet. Där hittade jag också google's officiella blogger app, vilket gjort det enkelt att uppdatera någon av mina två privata bloggar.

Kameran har varit helt OK för att ta skrytbilder ämnade för facebook eller liknande internettjänst och ljudet har varit bra när jag lyssnat på musik, radio eller en podcast, och något jag fullkomligt älskat har varit kortkommandolistan som kommer upp när man har handsfree'n ikopplad.

För mitt sociala liv men även i sökande utav information för skolan så har telefonen till viss del kunnat ersätta min laptop som jag annars bär med mig överallt. I andra praktiska skoländamål (som att ta upp anteckningar på lektionen) så har dock laptopen varit nödvändig.

Ett avslutande tips jag vill ge till er där ute som också spenderar mycket tid på många forum är att börja använda lastpass för att hantera era lösenord. Det är ett säkerhetsmässigt haveri att återanvända lösenord, och att inte ha lösenord som är säkra nog, så för att ha olika lösenord innehållandes bokstäver, siffror och tecken så kan lastpass starkt rekommenderas.

Jag har rekomenderat telefonen till ett flertal utav mina vänner och klasskamrater, och kan verkligen stark rekomendera den även här. Det är en grym telefon, och jag förstår verkligen inte hur jag kunde nöjja mig med mindre förut.