Tiden går fort när man har roligt.

Jag insåg precis att jag nu haft telefonen i snart fyra veckor nu. Tiden har gått otroligt fort, och jag har varit väldigt nöjd med mycket.

De saker jag tycker är bäst med telefonen är att den har stor och tydlig skärm. Det är otroligt bra att ha när man kollar på videor på YouTube, är på facebook och jättebra b´när man filmar och tar kort.

Kameran ger fina filmer och bilder.

De negativa jag ser med den är fortfarande att jag har svårt att skriva på den. Det blir fel bokstav totalt ibland, och det är oerhört irriterande. Sen tycker jag inte riktigt om att knapparna sitter på motsvarande sida, för det blir lätt så att man trycker på ljudknappen när man ska låsa eller stänga av mobilen.


Min första smartphone var den första samsung galaxyn, och hade jag valt efter det och om jag vetat det jag vet i dag så hade jag valt samsung galaxy SIII. Men nu har jag haft iPhone mellan, och det är jättesvårt att lära om sig på knappar och funktioner. 
Så efter testet kommer jag gå tillbaka till min iPhone, men jag har rekommenderat Samsung Galaxy SIII till min familj som nu redan har Samsung. Min bror har bytt, och är supernöjd.