Julafton redan den 1'a November.

Så, idag dök då den efterlänktade telefonen ner i brevlådan. Eller tja, inte riktigt. Men efter en snabb tur till mitt lokala postkontor så kunde jag likt ett barn på julafton slita upp förpackningen till min nya leksak.

Tyvärr så är ju Tele2 inte riktigt lika snabba som smartson att skicka grejjer, så min micro SIM har inte dykt upp än, borde komma någongång i början på nästa vecka, så än så länge får jag hålla mig till tåls med min HTC Wildfire.

Tänkte dock snacka lite om mina första reaktioner på själva telefonen, och det var främst två tankar som dök upp när jag öppnat paketet och fått  min första blick.

"shit! va stor!" samt "shit! va snygg!"

Storleken var jag lite orolig för till en början, och tyckte den snarare liknade en padda, modell mindre än en telefon. Men inser till slut att att storleken har betydelse, och för en person som mig som till stora delar surfar, chattar och läser artiklar för skolan på mobilen snarare än att tala i den så är storleken bara till fördel. Den ligger fortfarande skönt i handen och den får plats i fickan på mina jeans med god marginal.

Snygg är den, vilket jag aldrig riktigt skulle trott om en mobil med vitt skal, finns det något att klaga på så är det att den känns lite "plastig", men det gör ju min macbook också, och den är ju också snygg, så antar att det bara är en vanesak.

 

Nästa inlägg kommer när jag fått mitt microsim av tele2, vilket jag hoppas blir på måndag. Ska också försöka att uteslutande blogga ifrån mobilen, för att se hur bra det funkar.