Okey, då kör vi.

Äntligen kom mitt microsim från tele2 och nyss hemkommen från skolan så är det med iver som jag börjar pilla med telefonen.

Min första reaktion var att det gick förhållandevis snabbt att sätta igång, koppla det mot mitt google konto och skaffa sig ett samsungkonto. Det finns en förinställd dropbox klient som man kan konfigurera om man vill, men jag har inte dropbox och har aldrig sett behovet av dropbox så hoppade helt enkelt över den delen av installationen.

Skärmen har en otrolig skärpa, och tangentbordet är riktigt responsivt. skönt att arbeta med.

Jag tänker ta min utgång i Smartsons rekommendation över vad vi i Team Social bör testa och börjar genast kolla vilka appar som finns förinstallerade. Vid en första anblick så ser det inte ut som att de jag använder mest frekvent medföljer i telefonens grundutförande (facebook-klient, irc-klient). Men den har en G+ klient vilket är bra då jag, likt många andra, sålt min själ till google och hoppas att de lever upp till sitt ”do no evil” motto så är jag från och till aktiv på G+.

Nu är ju allt du behöver bara ett par knackningar borta så från google playbutiken så installerar jag raskt:

Opera Mobile (alltid varit en stor fantast av Opera som min webläsare)
AndChat (min favorit irc-klient till android)

 

Facebook verkar också vara det främsta sättet som alla runtomkring mig organiserar sociala aktiviteter, så den åker också in på denna första installationsrunda.

Två små screenshots över hur det ser ut just nu. Kommer hålla er uppdaterade.