Vilket lyft!

Äntligen börjar jag bli vän med text inmatningen på s3:an. Har svurit en hel del under testperioden när telefonen föreslagit de mest galna orden. Har nu ersatt standard tangentbordet med SwiftKey, vilken skillnad! (Ett litet tips, det är just nu rea på detta tangentbord, 13 kr i play butiken!). Detta är faktiskt det första blogg inlägget som jag orkat skriva med telefonen. Telefonen har ytterligare tagit en ännu mer självklar plats i mitt arbetsliv, eftersom det nu är hur enkelt som helst att skriva långa mail och texter direkt i telefonen.

Efter att ha installerat Chrome som webbläsare har även irritationsmoment med zoomen i webbläsaren försvunnit.

Anpassningsmöjligheterna är nog det som absolut tilltalar mig mest med telefonen, jag kan i princip få den att fungera som jag vill utan några större begränsningar.

En funktion som jag saknar är dock möjligheten att stänga av "alternativ" och "åter" knapparna på telefonen, vet inte om det är mina händer som är felkonstruerade, men så fort jag ska skriva något med telefonen i liggande läge så lyckas jag trycka på knapparna och så blir allt helt fel. Som tur är går det ganska bra att skriva i stående läge, men det är ändå väldigt irriterande. Undrar om det bara är jag som upplever detta problem....

(Måste erkänna att jag fick gå in och redigera inlägget på dator ändå, den här bloggsidan är tyvärr inte riktigt anpassad för att använda från telefonen)