Nä, en repa till i min själ... nej, telefon...

Efter att ha spenderat ett par timmar i min frus handväska så fiskar jag upp telefonen med ytterligare en lång ful repa på skärmen. Ja, telefonen var i handväskan alltså, inte jag... Nu är jag inte jätteförsiktig med telefonen men samtidigt så är jag inte oförsiktig heller tycker jag...

I mitt jobb som IT konsult är det knappast någon stor "repnings-risk" (dock destostörre kaffespills-risk) och privat ligger telefonen mest hemma på något bord eller bänk om den inte är i handen.

Den första repan dök upp efter att jag haft telefonen i fickan tillsammans med bilnyckeln. Bilnyckeln är en sån "klump" utan någon riktig "nyckel" men har metall på sig. Den repan är inte jättedjup men syns tydligt (dock inte på fotot).

Repan som nu uppstått är ju dock själakrossande brutal!

Tyvärr är det inget hårstrå som ligger på glaset som man kunde tro utan det är den nya repan...

Jag tror att Samsung får ringa till Corning och fråga om deras Gorilla Glass2 verkligen är något att ha?

Min Samsung Galaxy SII som varit med om både resor, semestrar och en renovering av ett hus har inte en enda repa på glaset och då har den t.o.m. tappats både från en stege, trillat ner för trappan och tagit sig en tur eller två längs asfalten. I mitt tycke så verkar SII:an tåla betydligt tuffare tag!

Helt utan ansträngning kan jag säga att detta inte håller måttet, inte alls... :(