Sista rycket!

Ja då var det så sista testveckan och efter att ha umgåtts med telefonen varje dag så ska jag försöka summera ihop upplevelsen.

Jag är en sån person som vill/kräver att allt ska funka direkt. Jag vill inte hålla på och ladda ner nya tangentbordsappar eller webläsare, jag vill att det ska funka! Jag har alltså inte laddat ned några alternativa hjälpmedel utan kört i princip allt som standard.

Om man ser på telefonen ur jobbsynpunkt så måste jag säga att jag ändå i det stora hela är nöjd. Den trådlösa nätverksuppkopplingen har funkat felfritt, likaså att surfa på datorn genom mobilen. Mailen har varit klockren i funktionen och likaså att läsa dokument och söka information på nätet. Den stora skärmen och snabbheten gör den mycket bra i dessa sammanhang! Skulle säga att det krävs faktiskt en såhär stor skärm om man ska använda den som arbetsredskap! Visst finns det saker att önska, jag upplever det jobbigt att skriva längre dokument och mail t.ex. (jag hade en SonyEricsson Experia X10 mini pro tidigare och jag saknar tangentbordet jättemycket!!): Jag har visst svårt att pricka tangenterna och då har jag ändå små fingrar, men sen jag slog på funktionen där man kan dra fingret över tangentbordet för att skapa ord så tycker jag att det funkar något bättre.

Om vi ska prata om telefonen ur min privata synvinkel så skulle jag säga att den kanske är något stor. Jag har ganska små händer och den ligger inte helt perfekt i handen. Lite svår att manövrera med en hand och det är tyvärr nödvändigt när man ständigt har minst en unge och lite packning med sig. Har även fortfarande problem med knapparna på sidorna som jag kommer åt hela tiden. Jag har råkat trycka bort ganska många samtal nu. :-) MEN, den är ju faktiskt ganska snygg också öch det väger ju in och den funkar ju faktiskt riktigt bra i övrigt, känns stabil liksom.

Ska man betygsätta så skulle jag sätta 4,5 av 5 jobbmässigt och 4 av 5 privat. Jag kan inte riktigt ge full pott då den inte är helt perfekt för mig! Men bra är den och jag skulle lätt rekommendera den till mina vänner!