En liten reflektion

Jag har på sista tiden upplevt en irriterande detalj på min SIII, vet inte om den funnits där hela tiden men de senaste dagarna har jag stört mig ganska mycket på det. Trots att batteritiden, som jag tidigare sagt är mycket bra, så har jag för vana att alltid ladda telefonen under natten för att den ska vara fullladdad när jag åker till jobbet. När jag vaknar på morgonen brukar jag börja med att läsa igenom lite nyhetsrubriker på telefonen och eventuellt något mail som dykt in under kvällen/natten. När jag sedan lägger ifrån mig telefonen så går det en liten stund sedan tänds displayen och det står laddad i rutan, därefter slocknar telefonen för att bara efter en stund göra om samma procedur om och om igen med ojämt intervall. Den ger även ifrån sig en signal varje gång den tänds upp. Vid något tillfälle har jag trott att det varit något glappt i laddningskabeln/uttaget men det verkar inte som att det är det som är felet, om det nu är något som är fel...

Som sagt en liten detalj men ändå något som irriterar mig,

I övrigt är jag fortfarande lika imponerad av telefonen, storleken på displayen som till en början kändes lite avskräckande har istället blivit ett måste. Jag tog fram min gamla Iphone 4 igår för att leta upp ett gammalt foto, den första tanken som slog mig var hur har jag kunnat ha en så liten display. Kameran i telefonen ger också mycket bra bilder,använder den ganska flitigt i jobbet nu när snön intagit Gävle och vi behöver dirigera ut takskottare och traktorer till olika fastigheter. Då är kameran ett oumbärligt hjälpmedel där det krävs att man tydligt kan visa vilka områden som behöver en extra insats.

Jag kommer om någon dag att skriva ett inlägg som summerar mina intryck och upplevelser under testperioden, men som ni nog redan förstått så är jag väldigt positiv till telefonen.