Uppstart

Jag är lite sen i starten på grund av sjuka barn och som småbarnsföräldrar åker man ju förstås också själv dit förr eller senare, så hela familjen har legat däckad. Nu har jag i alla fall tagit mig iväg och hämtat ut telefonen som jag ska få testa, Samsung SIII. Det ska bli väldigt spännande att få vara testpilot. Tidigare hade jag en HTC Wildfire som jag inte var helt nöjd med och som jag kände en hel del begränsningar med, så jag har stora förhoppningar på Samsung.

Jag jobbar som frilansjournalist och författare, fast just nu bara på deltid eftersom jag också är föräldraledig. Som egenföretagare och småbarnsmamma är man ständigt på språng. Kontoret bär jag till stor del med mig i datorn och nu också i telefonen, vilket kommer att kännas smidigt. Jag kommer nog att använda telefonen till mycket, inte bara ringa med.

Redan när jag packade upp telefonen blev jag positivt överraskad. Den snygga och stilrena kartongen ger jag ett stort extra plus för.Jag såg också att laddkabel och datakabel är en och samma kabel, istället för att ha två olika. Grymt smidigt!

Jag återkommer när jag och barnen har blivit friska och fått chans att prova telefonen lite mer i jobbsituationer!