Tiden går...

...fort när man har kul!

Ja, nu har jag haft S3:an i exakt två veckor och jag är fortfarande mycket postiv. Batteritiden är som jag skrivit om tidigare mycket bra. När jag kommer hem om dagarna så har jag fortfarande 50% kvar i batterikraft och det är med mina mått väldigt bra!

Den senaste veckan har jag fortsatt att använda telefonen i mitt vardagliga arbete. Jag har använt kameran en hel del för att bland annat dokumentera lite anteckningar på whiteboarden i samband med ett möte samt  fotograferat en monter som vi satte upp på Högskolan i Gävle där vi var med och sponsrade en studentkonferens för blivande ekonomer. Bildkvaliten kändes mycket bra, framförallt när man tänker på att det trots allt handlar om en mobilkamera. Sammanfattningsvis, en mycket bra kamera!

Lite negativa saker som jag upplevt under veckan:

 

- Zoomen i webbläsaren fungerar inte riktigt som jag vill.

När jag dubbelklickar på en sida så vill jag helst att den zoomar in för att passa en sida, men webbläsaren i S3:an zoomar i regel in lite för mycket och man måste manuellt zooma ut för att kunna läsa sidan. Naturligtvis kan detta vara beroende av vilken sida man tittar på men jag upplevde inte detta problem när jag använde min Iphone 4. Möjligt att detta irritationsmoment kan avhjälpas genom att ladda ner en annan webbläsare från playbutiken. Jag ska undersöka den möjligheten i helgen och rapportera resultatet här.

 

- Ofrivillig omstart

Har också fått en ofrivillig omstart av telefonen, vet faktiskt inte vad som hände men när jag tittade till på telefonen så hade den startat om och hamnat in någon form av "loop" där den startade om gång på gång för att till sist starta och fungera helt normalt igen. Förhoppningsvis är detta inget som händer igen.

Nej, nu ska jag prova lite andra webbläsare och se om jag kan komma tillrätta med zoom problemet.