Sammanfattning Galaxy S3

Nu börjar testperioden lida mot sitt slut och det är dags att sammanfatta mina synpunkter om Samsung Galaxy S3. På det hela taget så är jag nöjd med telefonen, både när det gäller privat och i jobbet. Jag gillar att den är snabb och användarvänlig. Jag tilltalas också av designen och utseendet. Skärmen är riktigt bra, liksom färgåtergivningen och skärpan. Kameran är också av hög kvalitet. Det är lätt att ladda ner och installera olika slags appar och det är inte heller några problem att komma igång och använda internet eller mejlen. Jag är ingen tekniknörd utan vill att saker och ting ska fungera smidigt utan större bekymmer när man ska installera, och det gör det på S3:an.

Det finns inga jättestora nackdelar med telefonen, men det är ändå några saker jag stört mig på under testperioden. Dels så känns telefonen ibland lite för stor för att hålla i med bara en hand. Man kommer också lätt åt de knappar som sitter på sidan. Dels så är det grymt svårt att skriva SMS på telefonen. T9-funktionen är värdelös! Det är nog en av de saker jag verkligen har stört mig mest på. En annan sak som varit jobbig i jobbsituationer är det faktum att det är besvärligt att skriva in siffror under tiden man pratar i telefon eller sitter i telefonkö. Att knappa in kontonummer medan man pratar med telefonbanken eller personnummer när man sitter i kö till vårdcentralen eller Försäkringskassan vållar stora problem och samtalet bryts lätt. Jag har också haft problem med att telefonen har tvärdött vid två tillfällen trots att jag vet att jag hade ström i den.

Jag gillar S3:an och kommer med glädje att fortsätta använda den, både privat och på jobbet. Jag kommer också att rekommendera den till andra. Det här är en telefon som passar alla, oavsett livsstil och jobbsituation. En riktig kvalitetstelefon!