amelahasanovic

Amela Hasanovic

Member | Last logged in at

Intryck och upplevelser av S III

Nu börjar testperioden närma sig sitt slut och det har verkligen varit jätteroligt och vara med och testa denna telefon och jag är väldigt imponerad av S III och dess funktioner. Mina intryck och upplevelser summerar jag så här: (Utseende) *Stor och elegant, trots första intrycket där den ansågs som klumpig * Lätt och tunn * Sido knapparna kunde ha suttit på motsatta håll av telefonen * Bra kamera och blixt (Funktion/prestanda) *Den är förvånande snabb vilket är ett stort plus *Skarpa bilder och videoklipp *Startas snabbt *Skärmen klar och tydlig underlättar vid surfande * Flertal olika rörelse funktioner (Känsla) Det som är bra med S III är att du kan forma den hur du vill så att den passar in i ditt vardagliga liv med dess funktioner och användarvänlighet. Har verkligen fått en känsla och vana för denna telefon trots att man har haft en iphone i nåt år. Såklart finns det vissa irritationsmoment med telefonen som jag nämnt i mina tidigare inlägg, men telefonen som helhet är jag jättenöjd med. Har till och med fått min man att skaffa sig en SIII och även han är väldigt nöjd. (Är den värd det) Kan verkligen rekommendera denna telefon och kan gott säga att man kommer inte att ångra sig vid köp. Har rekommenderat till flertal vänner som är supernöjda. Har nog summerat det mesta av mina upplevelser med S III.

S3 Positivt vs Negativt

Nu har jag haft denna telefon i över 2 veckor och allmänna intrycket är såklart att det finns både positivt och negativt med s3. Jag måste ju erkänna det känns annorlunda med Android eftersom Android har mera avancerade funktioner och möjligheter kan jag tycka, själva prestandan i s3 kan jag inte klaga på. Måste säga att jag älskar kalenderappen S Planner, då jag använder den mycket. Nu har man ju haft lite tid på sig och prova de olika smarta funktionerna i S3 som exempelvis att man kan dra handflatan över skärmen för att skärmdumpa, knacka på toppen av telefonen för att hoppa till början i e-postprogrammet med mera. Tycker även att det är roligt med ögonavläsningsfunktionen som känner av när du tittar på skärmen och ser till att den inte går ner i viloläge. Kan inte låta bli att återigen påpeka att skärmen och ljusstyrkan i s3 kan inte jämföras med iphone 4, s3 är klart överlägsen. Här är några positiva vs negativa saker med s3 hittills Positiva Stor skärm Snabbhet Lagring Batteritid visas i procent Ögonavläsningsfunktion Negativa Att telefon slocknar ibland mitt i samtalet, hänt mig flera gånger Jag kommer åt sidoknapparna hela tiden samt att jag trycker fel, blandar ihop dem, start knappen kan jag tycka sitter fel på telefonen, hade varit mer passande om den satt högst upp på telefonen Dålig batteritid De bilder jag tagit hittills blir ofta suddiga eller så har jag kanske fel inställningar.

Inlägg 3 S3

Nu har jag använt S 3 i en 1 vecka och är väldigt nöjd med den, dock gäller det att vänja sig lite vid de olika funktionerna efter att man har haft en iphone innan. Det sägs att Samsung galaxy s3 är den bästa som finns på marknaden just nu. Designen är väldigt mjuk och rund format för att passa för våra händer. I och med att S3 är smal och bred gör att den ger en mycket klarare bild för användaren. Väldigt ljusstark skärm, kan tycka att detta är den finaste och klaraste skärm som jag sett på en mobiltelefon, bättre än på iphone. Dess smarta extrafunktioner möjliggör att det är roligt att använda telefonen. Den har stark processor och en högkvalitativ kamera på 8 megapixlar, det som är negativt är att den ej har expanderbart minne vilket iphone har,och eftersom jag är en aktiv användare av telefonen så tar batteriet snabbt slut, måste ladda den 1 gång per dag, tycker att den borde hålla ut lite mer än så. Tycker att denna telefon är väldigt lik HTC One X. Samtalskvaliten är av hög klass samt jag kan uppleva att mikrofonen är något känslig, dock har det hänt att ibland mitt i ett samtal så avbryts det pågående samtalet. För att filtrera bort bakrundsoväsen så kan man använda active noise control vilket jag kan tycka är bra.

Inlägg 2 S3

Första intryck väldig plastig men vid stArt ändrades min åsikt. den känns väldigt hal och kan tappas lätt. Enkelt att komma igång, lätthanterlig, bra grafik. Riktigt bra skärm snarare fantastisk. går att läsa nyheter utan att behöva förstora texten även de minsta bokstäverna går att läsa vilket känns jättebra. kvaliten på film och bilder knäcker, fin detaljskärpa. I början kändes skärmen väldigt klumpig jämfört med iphone, men så fort jag kom igång med mobilen och kom ut på internet så ändrades min åsikt. Väldigt snabb och smidig, nöjd med prestandan samt enkel att navigera. Menyn är ganska utförlig och man har många möjligheter och jag måste säga att jag älskar de här häftiga rörelsefunktionerna.

Inlägg 1 Samsung Galaxy s3

Ska bli intressant att testa denna telefon och dess funktioner samtidigt jämföra med dess konkurrenter då jag själv äger en iphone. Jätteroligt att vara en av 20 personer som får testa Samsung galaxy s3. Det gäller att ha tur ibland, tack Smartson:).